2020 Már 26.

Végleges felvételi jegyzék

.

Tisztelt Szülők, Kedves Felvételiző Diákok!

Ez az az ún. végleges felvételi jegyzék, mely az után készült, hogy Önök közül sokan éltek azzal a lehetőséggel, hogy új tagozatokat is megjelölhettek a felvételi eredmények ismeretében. Az itt szereplő rangsorszámokat fogjuk a győri felvételi központnak is megküldeni.

A központ április 23-án fogja iskolánknak megküldeni a felvett diákok névsorát, melyet mi a lehetőségekhez mérten azonnal közzéteszünk a honlapon illetve az iskola előterében. A felvételi eredményekről április 30-ig (ez a postára adás napja) értesítjük a szóbeli vizsgát tett tanulókat postai úton is.

Az előbb dátumokat az országos vészhelyzet előtt tűzték ki, ezért biztos, hogy a jövőben módosulnak. Az Oktatási Hivatal honlapján értesülhetnek az új időpontokról (oktatas.hu, köznevelés „fül”), ill. mi is igyekszünk Önöket tájékoztatni itt a honlapon, ha biztos dátumokat tudunk.

Kérjük, ha a jegyzékkel kapcsolatban halaszthatatlan kérdésük van, azt emailben küldjék a madach@mig.hu címre, megjelölve benne telefonos elérhetőségüket.

! KIEMELT !, FELVÉTELI
Elérhetőség
1073 Budapest, Barcsay utca 5.
+36 (1) 322-2081