2021 nov 28.

Információk a felvételivel kapcsolatos második igazgatói tájékoztatóról

Kedves Szülők!

2021. december 6-án tartjuk a felvételivel kapcsolatos második igazgatói tájékoztatót és iskolabejárást.

A programra elsősorban azoknak az érdeklődő szülőknek, tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik a továbbtanulásról gondolkodva teljesíthetőnek tartják a felvételi tájékoztatónkban szereplő követelményeket az általános iskolai osztályzatokból számított ún. hozott pontok és az idegen nyelvi szóbeli vizsgán nyújtott teljesítmény tekintetében.

(A VII. Kerületi Madách Imre Gimnázium részletes felvételi tájékoztatója és a felvételi vizsgák eljárásrendje megtalálható az iskola honlapján.)

 

  1. A felvételivel kapcsolatos igazgatói tájékoztatók időpontjai:
  • 2021. december 6. 15:30       2. emelet díszterem
  • 2021. december 6. 17:00       2. emelet díszterem

 

A jelenlegi helyzetben vendégeket csak korlátozott számban tudunk fogadni, ezért a tájékoztatókra minden érdeklődőnek (így a szülőnek és a gyermekének is) külön szükséges az előzetes regisztráció, amit az alábbi linkre kattintva 2021. december 1-jén 10:00 órától tudnak megtenni.

(A fenti két időpont közül csak az egyiket tudják választani, de mindkét időpontban ugyanazok az információk fognak elhangozni.)

 

Az előzetes regisztráció sorrendje alapján tudjuk elfogadni a jelentkezéseket, erről a honlapon adunk tájékoztatást. (Megértésüket kérjük, de a jelentkezések időszakos frissítése miatt egy rövid ideig a regisztrációs link még aktív marad, miközben a programra a tényleges helyek már elfogytak.)

  1. Iskolabejárás

Az igazgatói tájékoztatókkal (15:30 ill. 17:00) párhuzamosan lehetőséget adunk, hogy az érdeklődő szülők vagy/és tanulók madáchos diákok vezetésével megtekinthessék az iskola épületét.

Az iskolabejáráson csak azok tudnak részt venni, akiknek a jelentkezését el tudtuk fogadni valamelyik igazgatói tájékoztató időpontjára is.

A csoportok indulása:

  • 15:30-16:00 folyamatosan a 12.b (II. em. 52.) terméből (ide azokat várjuk, akik a 17:00-kor kezdődő tájékoztatóra regisztráltak);
  • kb. 17:00-kor. a II. emeleti díszterem elől (ide azokat várjuk, akik a 15:30-kor kezdődő tájékoztatóra regisztráltak).

 

Fontos!

Ezen a hétfő délutánon a jelenleg érvényes szabályozásnak megfelelően csak védettségi igazolvány (kártya vagy digitális Covid-igazolvány) birtokában léphetnek szülők az épületbe. (Negatív PCR-teszt, antigén teszt nem megfelelő.)

A tanulók esetében elfogadjuk még a 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet is. (A védettségről a regisztrációkor csak nyilatkozni kell, az okmányt az épületbe való belépéskor kell majd bemutatni.)

Az érkezőknek a program időtartama alatt az épületben maszkot kell viselniük.

 

 

FELVÉTELI, Közérdekű
Elérhetőség
1073 Budapest, Barcsay utca 5.
+36 (1) 322-2081