2023 feb 24.

Szóbelivel kapcsolatos információk (frissítve 02.27.)

A szóbeli felvételi vizsga időpontjaival frissítve!

Tisztelt szülők és felvételiző diákok!

A február 24-éig beérkezett jelentkezési lapok alapján összeállítottuk a hozzánk jelentkezett tanulók összpontszámát tartalmazó táblázatot. (A táblázat a tanuló által a jelentkezési lapon megadott oktatási azonosítót és a tagozatkódot tartalmazza.) Az összpontszámot (maximum 270 pont) a hozott pont (max.70) és központi írásbeli pontszámainak kétszerese adja.

Szóbelire azokat a tanulókat hívjuk be, akiknek

  • a hozott pontja elérte a 63 pontot,

összpontszáma pedig

  • a 03, 06, 07 és 09 tanulmányi területeken (idegen nyelvi felvételi: haladó angol) a 234 pontot,
  • a 04 és 05 tanulmányi területeken (idegen nyelvi felvételi: haladó német) a 230 pontot.

A szóbeli vizsgák − beosztás alapján − március 3-án és 4-én lesznek. A szóbelire behívott tanulók táblázata a tanuló oktatási azonosítóját, a napot, és a behívási időpontot tartalmazza.

Általános tudnivalók

Kérjük, hogy a szóbeli vizsgák gördülékeny lebonyolítása érdekében a felvételiző diákok majd a kiírt időpont előtt 20 perccel jelenjenek meg. (Pénteken és szombaton a 8:00-ra behívott tanulók elég, ha pontosan érkeznek, nem kell korábban ideérniük.)

A szülőket megkérjük, hogy csak a bejáratig kísérjék gyermeküket, és a földszinten, a büfé előterében (vagy az épületen kívül) várják meg a szóbeli vizsga végét. (Az épületben való tájékozódást madáchos diákok segítik az érkező tanulók számára.)

A szóbeli vizsgára hozni kell:

  • személyazonosításra alkalmas fényképes igazolványt (diák- vagy személyi igazolvány),
  • az írásbeli értékelőlap eredeti példányát,
  • az ellenőrzőt vagy az elektronikus napló tanulóra vonatkozó oldalainak másolatát (Kréta naplóból: osztályzatok/osztályzatok, információk/feljegyzések)
  • az összes nyolcadikos matematika-, idegennyelv- és magyarfüzetet,
  • tollat,
  • ha van: a tanuló okleveleit, érmeit,
  • 2 db felbélyegzett (vagy belföldi postakész), de NEM megcímzett borítékot.

Kérjük a szülőket, amennyiben nem élnek a szóbeli vizsga lehetőségével, lemondásukat írásban mihamarabb jelezzék az madach@mig.hu címen. Tovább kérjük, vegyék figyelembe azt is, hogy a túljelentkezés miatt a szóbeli meghallgatásra új időpontot adni csak kivételes esetben van lehetőségünk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb március 1. (szerda) 12:00-ig tudják keresni Rajnai Gáborné iskolatitkárt (tel:+36 1 352-0028).

! KIEMELT !
Elérhetőség
1073 Budapest, Barcsay utca 5.
+36 (1) 322-2081