2024 okt 01.

2024.évi őszi érettségi

Jelentkezés utáni teendők

A 2024/25. tanév őszi érettségi vizsgaidőszakára a jelentkezési határidő lejárt, a jelentkezéseket lezártuk.

Akinek még az osztályozó vizsgával kapcsolatos igazolása nem érkezett meg, kérjük, hogy a vizsga után a lehető leghamarabb pótolják (legkésőbb október 10-ig!). Az igazoláshoz kérem, csatolják azt a hivatalos dokumentumot is, ahol a lezárt jegyet látjuk, igazolni tudjuk, hogy középiskolai tanulmányait minden évfolyamon befejezte (bizonyítvány vagy osztályozó ív másolata).

Az emelt-  és középszintű  vizsgabehívókat (amely tartalmazza az írásbeli és szóbeli vizsga helyszínét, pontos idejét) postai úton vagy a megadott kapcsolattartási e-mail címre küldik/küldjük. Kérjük, hogy október elejétől fokozottan figyeljék a megadott elérhetőségeket! Az emelt szintű vizsgák külső helyszínen, a középszintű vizsgák a Madách Gimnáziumban kerülnek megszervezésre.

Kérjük, hogy az írásbeli vizsgák előtt félórával, ünneplő ruhában és személyi igazolvánnyal jelenjenek meg a vizsga helyszínén!

A vizsgaközpontunkban jelentkezett tanulók a kijavított írásbeli dolgozatokat (mind az emelt-, mind a középszintűeket) 2024. november 5-én, 8-16h-ig tekinthetik meg a VII. Kerületi Madách Imre Gimnáziumban.

A javítással kapcsolatos észrevételeket november 6-án, 16h-ig nyújthatják be a Madách Gimnáziumban.

A középszintű szóbeli vizsgák napja 2024. november 18. A pontos középszintű szóbeli beosztás a dolgozatok megtekintésének napjára készül el, tájékoztatást erről november 5-én kapnak.

A középszintű szóbeli tematikával kapcsolatban, a vizsgáztatók elérhetőségéről az tatrai.timea@mig.hu címen tudnak érdeklődni.

Jó felkészülést, sikeres vizsgát kívánunk!

Tátrai Tímea, ig.helyettes

 

 

! KIEMELT !, ! KIEMELT erettsegi !
Elérhetőség
1073 Budapest, Barcsay utca 5.
+36 (1) 322-2081